Weken


Je kunt bij ons terecht voor een Wandelweek, Gezondheidsweek, Bewustwordingsweek, Stilte-week en appartement huur, alleen of met meerderen. Dit kan het hele jaar door in Finisterre, Noord-Spanje.


Wandelweken, zie wandelweken op deze site.


Gezondheidsweek alleen of samen.


Deze week staat in het teken van vitaliseren en regenereren.

De voeding is vegetarisch en je krijgt veel uitleg over gezonde voeding.

Afgestemd op jou. Door een Irisdiagnose-check weten wij wat jij nodig hebt! Je kunt verschillende vormen van massages krijgen.

Dit kan variëren van puur fysiek tot diep energetisch.

Ook kan het zijn dat jullie een massage met elkaar doen, die wij dan voordoen.

We gebruiken de natuur en haar elementen. Veel wandelen, strand, zon, zee, koud water, warm karwendelbad, duinen, bossen, kliffen, uitzichtspunten, steile hellingen, de flora en de fauna, en evt. de heilige Keltische plekken in de buurt.

Elke dag vind helend tekenen plaats.

Hierdoor ervaar je nog dieper, wie je werkelijk bent en wat je nog op wilt ruimen om nog meer gezond te worden.

Dagelijks doen we oefeningen uit de TAO, Mazdaznan of Yoga.

En afhankelijk van wie jij bent en wat jij nodig hebt, kan het zijn dat we mantra's gaan zingen, een healing doen, een astrologisch gesprek en wat JIJ werkelijk nodig hebt.

Soms wiegen we iemand. Een encounter-sessie kan soms nodig zijn. Een body-rehabilitation-massage.( Vooral bij kanker )Een lichaamspakking met klei, mosterd, karwendel of gember. Een nacht alleen in het bos. Sommige oefeningen die we aan kunnen bieden gaan erg diep en herstellen het Echte Zelf!

Er vinden enkel en alleen activiteiten plaats, waar jij je goed bij voelt.


Informeer bij ons wat de mogelijkheden zijn als je met een groep wilt komen. Wij kunnen vrijwel zeker op maat iets aanbieden.


Bewustwordingsweek


Deze week staat in het teken van ervaren van je lichaam en al haar organen. Door emotioneel lichaamswerk wordt je je bewust van de werking van je organen in je lichaam en je psyche(geest).

Door helend tekenen wordt je gespiegeld met jezelf. Alles wat jij tekent heeft een betekenis voor jou. En ga daar maar mee aan het werk. In deze week heel intensief en in je gewone leven wordt het een aandachtspunt, wat je veel verder brengt op het pad naar volledig jezelf worden.

We spiegelen jou in je houding, je gedrag en letterlijk in je blootje.

Door met veel liefde en aandacht heel dicht bij jou te zijn, kunnen wij jou helpen om niet langer jezelf anders voor te doen dan je bent. Je leert jezelf nog meer accepteren in alles wat je bent. Lichamelijk geen afkeuringen meer. Emotioneel steeds rustiger in acceptatie van jezelf en je verleden. In geestelijk opzicht vol vertrouwen vooruit om een spiritueel waarlijk wezen te zijn.


Het zijn van een waarlijk spiritueel wezen vraagt jarenlang oefening. Dus met deze week raak je alles aan en het is een hele goede opstap naar meer zelf bewustzijn.


Stilte week


Deze week staat in het teken van alles ervaren in Stilte. De meeste activiteiten gebeuren zonder te praten, zodat je beter je fijnstoffelijke zintuigen kunt openen om meer in het NU te kunnen zijn. De eerste dag is er een kennismakings rondje en elke dag is er een vragen/ uitleg uurtje.

We wandelen in stilte in de adembenemende mooie natuur.

We eten in dankbaarheid in stilte ons eten.

We eren ons lichaam door het ontvangen van bijzondere massages, waarna je lang in stilte navoelt en met jezelf bent.

Je drukt je uit op papier in stilte d.m.v. tekenen of schilderen, binnen of buiten in de natuur.

Een dag in deze week staat in het teken van het schrijven van je levensverhaal, alsof je een afscheidsbrief schrijft over wie jij bent of bent geweest tot NU toe.

De dag voor je vertrek spreken we met elkaar, om jou onze inzichten terug te geven.

De laatste dag zijn we weer in stilte totdat je weggaat. En waarschijnlijk duurt het nog lang, voordat jij bij ons en wij bij jou uit het hart zijn.


Appartement huur


Wij kunnen je helpen een appartement te huren, het hele jaar door. En echt heel goedkoop! In Finisterre is het wel winter! Maar het vriest nooit.

Dus het hele jaar door is het fijn hier te zijn, in de natuur, aan zee op het strand.

Wij kunnen ook een onderdeel zijn van jou vakantie of verblijf hier.

Informeer per mail bij ons, wat de mogelijkheden zijn. Wil je iets speciaals? Wij kijken met jou mee wat er mogelijk is!


Deze weken kunnen het hele jaar door plaatsvinden en zijn inclusief alles.( Pension,3x dgs vegetarisch eten, drinken. Begeleiding. Vervoer in de week. Massages. Tekensessies. )


Je slaapplek is in een pension. Met prachtig uitzicht.


De kosten zijn €100,- a €110,- per hele dag.

In overleg bespreken we samen het aantal dagen en de prijs.


De prijzen zijn excl. vliegkosten naar Santiago de Compostella, vanaf €80,- p.p. retour vanaf Nederland of België. Zie ook www.veuling.es De reiskosten per bus van Santiago naar Finisterre €13,- enkele reis. In overleg halen we jou/jullie op bij het vliegveld Santiago (€ 35,-)

*Het ligt aan je vliegtijden of je een overnachting in Santiago nodig hebt, dit zit niet bij de prijs inbegrepen. Eventuele kosten hiervoor vanaf €20,- Taxikosten van centrum Santiago naar het vliegveld €20,-


Begeleiders

Linda Wuijts ( 1963 )

Tekendocente/therapeut sinds 2001


Pablo van Well ( 1956 )

Natuurgeneeskundig therapeut en astroloog sinds 1986